Tag og elarbejde startet

Grundet diverse ture i weekender til Jylland, samt at vi har været ude og rejse, har vi ikke været forbi vores byggeri i lyser timer de sidste mange uger.
Men i dag lykkedes det os at komme forbi vores projekt på en flot solskinsdag. Her kunne bekræfte at vores placering på grunden er valgt helt perfekt. Selvom solen hænger lavt på denne tid af året, kommer der fint sol i hele haven.

De sidste 14 dage er der virkelig sket noget med huset. Der er kommet spær og undertag på, samt lagt første isolering.

 

Elektrikeren har også været igang, og ud over lidt ekstra huller i væggen og nogle stik der ikke er helt centreret som forventet, så ser det udemærket ud.

Da vi har været på ferie, har der ikke været meget kommunikation med vores byggeleder ved Huscompagniet. Han vil helst have at man ringer, og ikke bare sender mail. Dette kan bekymre os lidt, da vi hellere vil have svar på skrift.

Det positive er dog, at han og hans kollega kommer til at være 3-4 dage om ugen ude på byggeområdet, da der er så mange huse som er igang. Det er fordelen ved at have valgt en helt nyt byggeområde, hvor alle huse bygges af samme byggefirma.

 

Dette indlæg blev udgivet i Husbyggeri. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *