Vinduer og døre isat

Så har vi fået leveret og isat døre og vinduer i huset. Det bliver kun bedre og bedre. Man kan godt fornemme solfilmen i de syd og vest vendte vinduer, som giver et lidt mere grønligt skær. Dette skulle gerne hjælpe med ikke at få alt for meget varme ind i huset.
Det var en af de ting vi lærte fra vores hus i Esbjerg, at det ofte kunne være svært at holde temperaturen nede, i nye tætte huse.

En ting der undrede os lidt, var at fiberen stadig var unden for teknikrummet. Vi finder det lidt mærkeligt, at den ikke er trukket med ind, som resten af kablerne. Vi har sendt det videre til huscompagniet, og håber på at de får ordre dette.

I næste uge kommer taget på og de indvendige loftplader bliver sat på.

I får også lige et udsigtsbillede fra hvordan det går fremad med de andre huse, set mod vest.

 

Dette indlæg blev udgivet i Husbyggeri. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *