Så er taget lagt og tørring igangsat

Så fik vi taget på, og det begynder rigtigt at ligne et hus nu. Muren starter i denne uge men bliver nok desværre først færdig i det nye år. Det forventes at de kan nå lidt over halvdelen af huset de kommende 4 dage.

I vores gennemgang i weekenden fandt vi dog også et par småfejl. F.eks. nedestående hvor vi nok havde forventet lidt for meget af elektrikeren. I soveværelset havde jeg defineret at et tomrør skulle placeres i 1.8 meters højde samt et strømudtag ved siden af.
Som standard placeres alle strømudtag i 30 cm højde fra gulvet, pånær hvis der er en afbryder samme sted. I dette tilfælde havde forventet det samme galt for tomrør. Desværre ikke. Dog har vores byggeleder ved Huscompagniet sagt det videre og vi forventer at det bliver fikset.

Som før skrevet går de igang med ydremuren i denne uge, men indvendigt kommer det til at stå stille til uge 1, hvor arbejdet på de indvendige klinker starter.

Dette indlæg blev udgivet i Husbyggeri. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *