Murværk godt igang og god service fra huscompagniet

Så er julen overstået og vi er gået ind i det nye år, som også bringer vores hus.

Muren gik igang med at mure op lige før jul, og nåede ret langt på 2,5 arbejdsdag. Over julen og her til efter nytår, har det så stået stille.

Samtidigt med at muren er gået igang, står der 2 store blæsere indenfor og tører huset. I starten var det tydeligt at mærke hvor meget fugt der var i huset. Både når man trak vejret og brillerne som duggede til med det samme.

Den 23. december var vi igen ude ved huset. Her kunne man mærke at det allerede var blevet meget mere tørt i den øst vendte del, hvor muren havde været igang udenfor.

I den anden ende med børneværelserne, var der lidt meget vand i vinduerne. Først tænkte vi at det nok forsvandt efter en uge med tørring, men da vi efter juledagene var forbi igen, og det ikke var væk nævnte vi det til Huscompagniet.

Efter at have nævnt det for vores byggeleder, fik han det straks tørret op og sikret at affugterne tog sig mere af den ende. Da vi var forbi efterfølgende, var der ingen vand mere og det hele virkede meget mere tørt.

En anden ting vi også fik ordnet før jul, var den fejl vi opdagede i soveværelset, som nævnt i sidste indlæg. Her var strømudtag og tomrør ikke placeret i samme højde, som tegningen viste.

Vi blev lovet en hurtig rettelse og det fik vi.
Allerede et par dage efter var det ordet.

Til gengæld er vores fiberkabel stadig uden for huset. Vi har dog fået lovet at det bliver ordet inden muren går igang den ydrevæg.

I morgen, onsdag, startes der på at lægge klinker inde i huset. Det bliver spændt at se hvordan det kommer til at se ud til huset. Vi har set en del andre huse nu med samme klinkevalg, hvor det er blevet rigtigt godt. Så vi håber på det samme.

Der skal nok komme billeder senere :)

Dette indlæg blev udgivet i Husbyggeri. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *