Skiftet fokusområde – inden for

Det er 3 uger siden jeg sidst har opdateret bloggen. Egentlig ikke fordi det hele har stået stille, men mere fordi der har været lidt meget at se til.

Byggestrøm og tørring
Huset er blevet færdigmuret og gennemtørret. Efter at have stået med varmeblæser på i nu 3 uger og brugt omkring 9000 kwh, er huset nu tørt.
Det er rart at brillerne ikke bare dugger med det samme man går ind af døren. I Huscompagniet enterprisekontrakt indgår nu byggestrøm, hvilket er rart når man bygger i vintertiden. Med det strømforbrug vi har haft indtil videre, ville det have været en ekstra udgift på 20.000 kr.

Indenfor er der blevet malet og sat væv op. Alle rum føles nu meget størrer. Klinkerne i køkkenalrum, byggers, entre og badeværelserne er også lagt. De er lige som forventet. Gulvet har dog været skjult i et par uger, imens malearbejdet stod på, under nogle papgulv for at beskytte. Det har øget fugtigheden en del efter denne både maling og klinker, men det skal nok hurtigt blive tørt igen.

Valg af HTH
Nu er de fleste HTH inventar også sat op. Vi har valgt at få HTH til, ud over køkkenet og byggers, at levere skabe i alle værelser, samt i entre. Det skulle gøre det meget nemmere for os at flytte ind når tiden kommer dertil.
Man kunne spare nogle penge ved f.eks. at vælge Ikea. Så er der bare rigtigt meget arbejde inden man kan komme på plads. Derudover vil disse skabe bliver placeret oven på trægulve og klienter, hvilket ikke er optimeret, og vil få en noget grimmere finish. Nu bliver de helt indbygget.
Derudover udnytter HTH’s skabe også bedre højden i vores hus.

På billederne er de ikke helt færdige endnu, men det er hvad de nåde efter 3 dages arbejde. Faktisk startede de allerede i lørdags, selvom de først skulle starte om mandagen. Vi er rigtigt glade for at de var så hurtige. Det er jo en del penge vi havde stående for.

 

Dette indlæg blev udgivet i Husbyggeri og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *