Fjernvarme og elarbejde

Fjernvarme

De sidste par dage har NordFors været igang med at grave fjernvarme ind. I den forbindelse kunne det godt ligne at fiberkablet er gravet over.

YouSee lagde i forbindelse med klargøring af grundene, fiber ned til alle. Der er dog fint valg, om man vil benytte sig af YouSee’s tilbud, eller lade nogle andre udbydere benytte fiberen.
Dog undre det mig at man kun kan se fiberen gå ud af huset, men ikke i den anden rande, og så til sidst dukker den også op af jorden igen. Jeg må lige have kontaktet YouSee for at høre om det er meningen, om man kan tjekke fiberen, og hvem der i det hele taget har ansvaret.

Nu er hullet i hvert fald dækket til igen. Desværre bare med almindelig jord og grus, og ikke det tykke lag stabilgrus, vi ellers har betalt Huscompagniet for at lægge ud. Så det er lige en ommer.

El arbejde indenfor

Uggerly har været godt igang med at lave en masse elarbejde indenfor. De er ikke helt færdige endnu. F.eks. mangler der stadig huller i vores lofter, hvor der skal være spots. De må have et smart tool til at finde ud af præcis hvor de skal være, nu efter lydlofter er kommet op.

Jeg har tænkt mig at udskifte de fleste spots med Ikea’s GU10 Trådfri. Disse virker fint sammen med min Athom Homey SmartHome system. Desværre kunne jeg ikke bare aflevere en masse pærer til Uggerly. Så får nok en del LED spots i overskud. Altid noget vi valgte de billigste :)

Vi har valgt at betale for flytning af sikringskab fra bag en dør, hvor den ikke rigtigt kunne være, til teknikskabet. I den forbindelse skal den åbenbart frembygges, hvilket er blevet gjort lidt for langt frem, så beskyttelseskappen ikke kunne komme på. Det ser dog ud til at de har fået løst det, da vi var forbi i går.

Alt i alt, går det meget godt. Nu er der præcis 2 uger til foraflevering. Vi har bestilt byggesagkyndig.nu til at hjælpe os på dagen. De har fået gode anbefalinger af andre på vejen.

Dette indlæg blev udgivet i Husbyggeri og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Fjernvarme og elarbejde

  1. Pingback: Lad der blive lys… | Grann Laursen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *