vvs snublede før målstregen

Så er det i morgen tidlig vi har foraflevering. Fra vores rådgivningsfirma fik vi at vide, at vores entreprenør skulle medbringe “dagslys” lamper så maling kunne tjekkes.  Dette fik vi dog afvist af Huscompagniet. Så i stedet må vi tjekke malingen som det sidste. Så burde lyset være kommet frem.
Vi tror dog ikke at det giver særlige store problemer. Vi har set på malingen i dagslys, og der er gjort et rigtigt godt stykke arbejde, med kun få “helligedage”. Karme og lister er flot behandlet.

VVS

Noget andet er VVS. I dag fik vi fjernvarme ind i huset. Så langt så godt. Desværre var den manglende vask i byggers ikke særligt udført.
Den er blevet placeret for langt inde på bordet, hvilket betyder at man ikke kan skrue helt op for det varme vand.

Det er vist en af de vigtige punkter vi skal snakke om i morgen. Cookeren bliver heller ikke monteret for om en uges tid. Men vi fik dog lovning på at den nok skulle komme før overtagelse.

BTW anlægget, lader sig også vente på sig. Montøren fra Uggerly VVS nævnte nogle problemer med rørsamler, som ikke var leveret korrekt.
Det var mere usikkert om den nåede at blive helt klar til om 2 uger.

Ventilation

AirTjek har også været forbi, og skulle gerne have afsluttet ventilationen i vores hus. Med disse øgede krav til tæthed i huse, hvor det f.eks. ikke længere er tilladt at have luftspjæld i vinduerne, håber vi at ventilationen til at få udskiftet luften og sikre et godt indeklima.

Dette indlæg blev udgivet i Husbyggeri og tagget , . Bogmærk permalinket.

1 Response to vvs snublede før målstregen

  1. Pingback: En uge til overtagelse af hus – forhåbentlig | Grann Laursen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *